background DS Home Navigatiebalk
Ronald

Wie is Ronald van Westrenen?

Ik ben Ronald, 56 jaar en ik heb vele jaren als facilitair manager gewerkt in de gezondheidszorg. Mijn kennis is voor een belangrijk deel gevormd op de werkvloer en niet in het leslokaal. Ik heb een natuurlijke behoefte om ideeën in de praktijk aan het werk te zien. Mijn scholing als industriëel ontwerper komt regelmatig de kop opsteken als ik in situaties terecht kom waarvan ik het gevoel heb dat ze niet juist zijn, en maak doorgaans direct een plan om het beter te maken.
Omdat heilige huisjes aan mij niet besteed zijn vat ik de koe meestal direct bij de horens. Plannen zijn er om uit te voeren, nietwaar? Dat geeft wel eens wrevel omdat ik, doelbewust, ook in andermans domein rond loop te spitten. Met veranderen doe je de meeste mensen geen plezier. Vandaar ook dat werkomgevingen de natuurlijke neiging hebben in gewoonte vast te roesten
Ik was een echte blauwdrukdenker, gericht op procedures en plannen en vantevoren alles tien keer doorrekenen, maar naarmate de jaren vorderen wordt ik steeds meer groendrukdenker; Ik begin gewoon bij een hoek van het tafellaken en werk me vanaf daar vanzelf door de hele situatie heen..
Je vind achter de knoppen hieronder wat van mijn familieachtergrond en informatie over mijn motorfiets, auto en caravanhobby. Ik hoop dat je het leuk vind.

keuzemenu onderwerpen
Over Kees van Westrenen Over motorrijden Over de Volvo 480 Over de Eriba Eribelle
naar RvW Fotografie