background DS Home keuze normen

Kies een onderwerp:

Kanban, vraagsturing

Een product dat niemand wil hoef je niet te maken. Stel jezelf de vraag: Wat is het doel, de aantrekkingskracht en het nut van mijn oplossing? Waarom kook je eieren in een pan met water? Wie eet ze op, Waarvoor dient de pan en wat doet het water? Wij stellen dus eerst doel, aantrekkingskracht en nut vast om te zorgen dat we jou zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Het 'Kaizen' project

Stel: Je hebt een probleem en je start een project om het op te lossen. Je formeert een team en maakt een planning. De teamleden hebben eigenlijk geen tijd dus het project wordt ingepland met een middag per week over drie maanden. Maar het kan anders: Kaizen (veranderen naar beter). De teamleden krijgen 5 weken de tijd om de 6e week vrij te maken. Die 6e week gaan zij fulltime met het project aan de slag en lossen het probleem op. Jouw winst: 3 dagdelen per teamlid en 6 weken tijd. Het is maar een voorbeeld, maar realistischer dan je denkt.

Lean

Wij werken we graag met de Lean filosofie: rendement, gelijkmatigheid en bekwaamheid (Muda, Mura en Muri). Door onnodige zaken te verwijderen, het werkproces te stroomlijnen en mensen in situ en op detail te scholen bereik je de beste resulataten.

terug naar de homepage Support Analyse Ontwerp
naar RvW Fotografie